Fodboldtøjdesigns

Englands Premier League er kendt som verdens bedste fodboldliga, og er man fan af engelsk fodbold, kan man være vidne til utallige nervepirrende og hjerteknusende kampe hver weekend. Hvert år kæmper 20 hold om at vinde ligaen – hvert år er det en lige hård kamp, og der findes sjældent den samme vinder to år i træk. Hver spiller i ligaen bærer sin trøje med stolthed – og det er netop de engelske trøjer, vi nu tager udgangspunk i for at finde de flotteste designs.

Som fan handler det ikke kun og at drikke øl og råbe ad dommeren – man bør samtidig også have en god viden om sit hold og dermed også spillernes trøjer. Hver klub bærer et unikt design på hjemmebane såvel som på udebane; to forskellige designs vel at mærke.

Manchester City's black away shirtManchester Citys sorte udebanetrøje er flere gange blevet kåret som den flotteste og mest stilrene spillertrøje i den engelske liga. Ligeså er deres lyseblå hjemmebanetrøje højst placeret på diverse lister over flotteste designs, og dermed gives titlen for Flotteste Design til topklubben Manchester City.

De mindst populære designs – og dermed udnævnt som de ”grimmeste” designs – et fodboldtrøjer med lodrette striber. Flere klubber spiller med disse designs på hjemmebane; heriblandt Hull City og Stoke City. Men hvorfor er de så upopulære? Lodrette striber slanker ellers!

Faktisk findes der ikke en eneste spilletrøje i Premier League, hvor trøjen har vandrette striber eller tern. Den ensfarvede trøje med et markant touch er den mest populære. Husk også, at du her på siden kan finde en guide til, hvordan du designer din helt egen fodboldtrøje. Det kan være, at du nu har fået lidt inspiration til at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *