Lav dit eget design

Har du nogensinde tænkt på, at du rent faktisk kan designe dit helt eget sæt sportstøj? Uanset om du spiller fodbold, håndbold, tennis, en helt tredje sportsgren, eller om du løber og dyrker fitness i din fritid, så kan du være med til at sætte dit helt eget præg på, hvilket tøj du skal have på, når du træner.

På internettet findes der mange forskellige hjemmesider og webshops, som specialiserer sig i lige netop dette. De giver dig mulighed for at designe dit helteget træningstøj, så du nemt kan imponere dine venner og dine holdkammerater. Hvad siger du f.eks. til at træne i en trøje med et bestemt billede eller en bestemt tekst? Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit personlige sportsdesign kan se ud.

Her kan du se, hvordan det ser ud, når man designer sin helt egen fodboldtrøje:

Hvis du synes, at internettet er alt for uoverskueligt, så tilbyder flere og flere fysiske sportsbutikker også valgfrit design af sportstøj. Hvad enten det er til dig selv – eller måske 20 ens sæt træningstøj til et fodboldhold, så er det muligt at få lavet et helt personligt design i alle regnbuens farver, i forskellige størrelser, i forskellige materialdesign your own workout clotheser og selvfølgelig med den tekst eller det motiv, som netop du ønsker.

Er du professionel sportsudøver eller er du på vej til det? Alle sportsudøvere har en drøm om at blive den bedste inden for sit fag. Er du blandt dem, og overvejer du at designe dit eget personlige træningssæt, så bør du overveje mulighederne for firmalogoer på dit sportstøj og dermed også sponsorater. En hel del mindre virksomheder er ofte interesserede i at sponsorere et eller flere sæt sportstøj, hvis de til gengæld får et print af deres firmalogo netop på dit sæt. Mulighederne er mange, og du bør bestemt ikke holde dig tilbage, hvis det kan hjælpe dig økonomisk på vej mod stor succes inden for lige netop din sportsgren.

Follow us on twitter @sbatsports