Sportshjemmesider

Skal man promovere sig selv sin sportsudøver eller sin klub, så er det utroligt vigtigt, at ansigtet udadtil er professionelt. I de fleste tilfælde gælder dette også hjemmesider, og det er derfor vigtigt, at designet er helt optimalt, hvad angår udseende, det skal være lette at bruge, og navigationen skal være let og glidende. Forstår man sig ikke på dette, så mister den besøgende hurtigt interessen for hjemmesiden og søger andetsteds hen.

Get all the latest football scores here

Flere webudviklere specialiserer sig i at udvikle hjemmesider specielt egnet til sportsklubber og sportsudøvere. Det er selvfølgelig muligt at kaste sig ud i projektet selv, men da der er meget at lære men henblik på kodning, er det altid en god idé at hyre en professionel – så er man sikker på, at man er i gode hænder, og man ender med det bedst mulige resultat.

Et blik på de to spanske storklubber FC Barcelona og Real Madrids hjemmesider viser FC Barcelona and Real Madrid'shurtigt, hvilken man helst vil blive på. Førstnævnte er engelsksproget, når man besøger siden – og sidstnævnte står på spansk; derfor er det første man skal gøre at finde muligheden for at skifte til engelsk. Når en klub er verdenskendt ligesom Real Madrid, bør man tage hensyn til, at det ikke kun er spansksprogede, som besøger hjemmesiden. Derfor bør man, ligesom FC Barcelona, tage hensyn til sine internationale fans og lade startsiden stå på engelsk, da det er lettest for alle parter.

Begge af disse sider er lette at navigere rundt på og med enkle og flotte designs og menuer. Det er altid en god idé at søge inspiration på sportshjemmesider, ligesom disse, hvis man selv vil have et flot resultat. Husk dog altid copyright-reglerne hvad angår kopiering af materiale, både i form af billeder og tekst.