Dette er din guide til alle former for designs inden for sportens verden. På denne side kan du læse om forskellige tøjdesigns, stadiondesigns og hjemmesidedesigns – alle, hvad angår sport. Vi hjælper dig blandt andet i gang med at designe dit helt eget træningstøj til lige præcis den sportsgren, som du dyrker. Det er der nemlig masser af fordele ved.
At designe sportstøj kan være noget af en opgave. Ofte lykkes det til perfektion, men man kan også være uheldig at udfaldet måske ikke altid bliver, som man havde planlagt. Læs også om de bedste designs af fodboldtøj her på siden.

 

stadiumsEr du sportsinteresseret, og kunne du tænke dig at læse om verdens dyreste stadions? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi guider dig igennem de dyreste stadions i hele verden, som selvfølgelig stadig er i brug den dag i dag, dog til andre formål end netop OL. Vi skal alligevel på en rejse til Tyskland for at se nærmere på Olympia Stadion – Berlins olympiske stadion, som blev bygget for mere end 80 år siden i forbindelse med de Olympiske Lege i 1936.

 

Horse racing tips