Blog

Hvordan man bliver så berømt som Charlie Damelio – 2022

Rejsen af Charli D ‘ Amelio

En flok mellemskoleelever var på hele rejsen af Charlie Damelio, da hun blev verdensberømt på rekordtid. Det er interessant at se, hvordan hun blev så berømt.

I dette blogindlæg vil vi påtage os, hvordan charli d ‘ Amelio blev så berømt på Tiktok, hvilke foranstaltninger vi kan tage – og se dette fra et ekspertperspektiv. Da ho nu nærmer sig 125 millioner tilhængere, er hun og Khaby Lame begge Tiktok Konge og Tiktok Dronning.

I dette blogindlæg går viral på Tiktokså behandler vi elementerne i at blive virale på Tiktok, så sørg for at læse det først, før vi dykker ned i, hvordan Charlie blev så utrolig berømt på så kort tid.

Charli D ‘ Amelio havde ikke engang et kørekort, før Ho skyndte sig forbi store berømtheder på Tiktok – det er helt fantastisk, selvom Tiktok har en måde at få tingene til at blive virale. Mens ho stort set har formået at gøre det, så folk også følger hende!

Tiktok Algoritme

Det ser ud til, at algoritmen favoriserer, når du er meget “konsistent” på dine poster, og derefter gør flere af dine videoer virale. Vi kan se, at ho-indlæg ofte, men ikke altid vises på FYP. Men hendes enorme følgende base gør det nemt for titusinder at se hendes videoer.

Dans videoer, der er tendenser er ho meget hurtigt på, og de er meget indøvet. Derfor vil så mange mennesker følge hende.

Det er rart at vide, at det ikke bare ser på de handlinger, du tager med videoerne. Det er trods alt ret aktivt, når du kan lide eller ikke lide, og så tæller Tiktok disse måleenheder. Men samtidig også subtile ting, du gør.

Kan du se hele videoen? Læser du kommentarerne? Hvor længe læser du kommentarerne? Kan du lide andres kommentarer? Sådanne ting bedømmer, om videoen er af høj kvalitet eller fremkalder nogle følelser hos seerne. Således, hvad ho gør så meget godt er, fordi ho formår at holde sine tilhængere engagerede.

Favoriserer Tiktok?

TikTok er gået ud og bekræftet, at brugere med flere tilhængere normalt får mere trafik på deres videoer. Så det betyder ikke nødvendigvis, at de favoriserer, men at det bliver lettere at blive viral, hvis der er en bruger med nogle tilhængere. Men nucharli d ‘ Amelio så stor, at det ikke betyder noget, hvor mange tilhængere hun har eller ej.

Charli d ‘ Amelio har så mange tilhængere, at det ikke har meget at sige for hendes viralitet. At ho vil altid gå viral. Kan du forestille dig købe TikTok følgere Følg linket, så ved du, hvad det næste trin er.

Skriv et svar