• Køb instagram følgere hos os!

  Vi tilbyder forskellige Instagram pakker, som kun bruger fra 0-30 minutter at blive leveret.
  Se vores pakker:

Køb følgere på Instagram

 • Pakke for å velge følgere

  Velg din pakke

  Vi tilbyder en række forskellige pakker til at købe instagram følere. Vælg den pakke, Du får den største og bedste vækst på Instagram. Vores leveringstid er på få minutter.

 • Prossesere bestilling av følgere

  Vælg pakke

  Lad os håndtere din ordre, når du køber Instagram følgere så du kan få et hurtigt svar og kun få minutter på leveringstid på alle følgere.

 • Betalingsløsning og økt følgere

  Vælg betalingsløsning

  Vi har Visa, Mastercard og Apple Pay som leverandører. Når din betaling er blevet godkendt, vil vi straks begynde at behandle dine nye følgere og øge trafikken på din instagram!

Grunde til at købe følgere

Er det lovligt?

At købe følgere på instagram er ikke altid nemt for alle – men det er helt lovligt at købe følgere. Det bryder ikke dansk lov, hvis du køber instagram følgere til eget brug, det er din bruger. Selv berømtheder plejer at købe følgere, når de falder i popularitet, for at vedligeholde deres store konti.

Mange mennesker spekulerer på, om det rent faktisk giver dig et lille boost og køber instagram følgere , og om det vil være nyttigt for din konto. En lille ting, vi kan tænke over, før vi angriber emnet, er - hvem ville du følge? En bruger med 10.000 følgere, eller en bruger med 100 følgere?

Tjener du penge tilbage?

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at du tjener penge på at købe følgere på Instagram, men meget ofte bliver der givet mere tillid til dem med flere følgere. Det er ikke en god forretningsidé at købe 50.000 følgere og så have en helt død profil. Du skal allerede have en organisk vækst, og køb af følgere på Instagram burde være noget, du også gør for altid at skabe værdi for dine følgere. Man skal ikke bare købe følgere og så stoppe med at producere indhold på din bruger.

Hav altid de vigtigste emner for din bruger i tankerne, husk at du vil have flere følgere der kan lide niche ditt. Hvis din niche handler om biler, så vil du selvfølgelig ikke tale om fodbold – da du ikke har en rød tråd gennem hele din profil. Det vigtigste aspekt ved at have vækst på din profil er at kunne producere godt og tidløst indhold.

Beslut om du også har brug for likes og kommentarer !

Vi kan alle blive enige om, at det ikke altid ser lige så godt ud med brugere, der har 20.000 følgere, men knap 100 likes på deres billeder – enten fordi brugeren har været inaktiv for lang tid - eller hvis brugeren har købt dårlige følgere, som ikke giver nogen aktivitet på din profil. Enhver leverandør, der sælger instagram følgere, kan ikke love, at de følgere vil give dig en masse aktivitet - men en leverandør som os kan i det mindste love, at de har en aktiv bruger, med billeder og likes på deres billeder.

Har du allerede købt 10.000 følgere, bør du måske købe et par likes fra tid til anden – eller købe mindre følgere, som bliver "dryppet" til dig lidt efter lidt. Det vigtigste er, at du har mindst 1 like-klik pr. 10 følgere, du har. Det ser bedst ud, og det giver dig flest konverteringer.

Kan du få følgere på anden måde end at købe følgere?

Ja, Instagram har mange metoder til at vokse din profil - hvis du har mulighed for at bruge lidt på annoncering, kan du også skabe mere aktivitet omkring din bruger, hvis du poster en annonce på Instagram.

- Find et produkt
Find et produkt og et marked, hvis du vil markedsføre dig selv, så er det også en god taktik - post et billede af dig selv, og se derefter en god billedtekst.

- Vælg din billedtekst
Find ud af, hvad du vil skrive, gerne noget kort og noget, du kan relatere til. "En passion for biler ...." hvis du for eksempel har en niche omkring biler.

- Se nogle Youtube-videoer
Der kan du lære en meget, finder du ud af, hvordan andre gør det, og der er nok tips til at holde dig i 100 år.

Skal du være aktiv andre steder efter at have købt følgere?

J a, det er nok meget klogt at gøre - da alt er i samspil nu. En der bruger Twitter bruger sandsynligvis instagram, og en der bruger instagram bruger også Tiktok. At være tilgængelig på andre platforme vil hjælpe alle de platforme, du har - og det er vigtigt, når du tænker på at øge dit engagement.

En, der har både Tiktok, instagram og Twitter, er også en der ses på mange forskellige platforme, og en der får endnu flere følgere, da vedkommende bliver synliggjort flere steder.

Det vigtigste du kan lære af denne artikel, er at enten så skal du købe følgere og hvis du gør det så glem ikke din bruger. Husk at være aktiv på instagram, så du også kan øge dit engagement.

Hvordan kjøpe følgere på Instgram og hvorfor skal man kjøpe følgere på Instagram?

Sådan køber du følgere på instagram?

Lav din research og find ud af, hvilken pakke med instagram følgere der passer dig bedst. Er du en influencer, der har brug for genopfyldning med insta følgere? Så passer måske de største pakker til dig. Er du en almindelig privat bruger, som måske vil have et par flere følgere? Så er det måske klogere at købe en mindre pakke med følgere fra instagram. Du kan købe lige så mange gange du vil, så hvis der er behov for flere så er der mulighed for at genopfylde.

 • Jeg er overbevist, hvad gør jeg?

  Du gør din egen forskning og finde ud af, hvor mange følgere du har brug for. Hvis du har brug for 100 følgere hvis du vælger den mindste pakke, skal du skrive dit @Brugernavn i feltet checkout note, så vi ved, hvor vi skal sende disse følgere. Ugh, bare vent på dem! Det kan tage op til 24 timer for de større pakker.

 • Hvorfor skal jeg bruge AgerMedia?

  Vores konkurrence er præget af USA, det betyder, at vi kun bruger os brug af danske tjenester. Hvad du får med os er dansk støtte på dansk, hvis noget gik galt, og du bruger et dansk selskab.

 • Jeg har brug for en større pakke

  Meget stor på instagram? Vælg enten den største pakke, eller send os en forespørgsel på den. Hvis du har brug for en større pakke, er du velkommen til at kontakte os og sende os et skøn over, hvor meget du har brug for - og vi kommer tilbage med prisen og hvor lang tid det tager.

  Kontakt os! 
1 af 3
Hva kan du forvente av å kjøpe Instagram følgere, og hvordan blir man større på Instagram?

Hvad kan du forvente af at købe følgere på Instagram?

Det vigtigste for os i SoMe-hjælperen, når du køber følgere, er, at du føler dig tryg under hele processen, og at du ikke mindst oplever stor vækst. Vi er vokset på utrolig kort tid, og vi har haft mange kunder, som ikke har oplevet noget negativt og vender tilbage med mange gode tilbagemeldinger. Her hos SoMe Helper er vi ikke som andre spillere, der kun ønsker at sælge vores service, men vi ønsker, at vi også giver dig mulighed for at eksponere dig selv med vores blogindlæg, hvor vi løbende poster om, hvordan du fx får stigning i Instagram følgere. I vores blog taler vi om alt fra forskellige tiltag, du kan tage på din profil, til en udvidelse af forskellige emner, der er relevante i sociale medier. For mange er det ønskeligt kun at have en større Instagram-profil, uden tanke bagved. Så anbefaler jeg at kigge på vores blog inden du eventuelt køber følgere, da vi tror du kan opleve stor vækst af det.

Ved at købe følgere kan du forvente en kæmpe vækst i din profil, næsten med det samme . Denne vækst med det samme vil hjælpe dig til at blive "viral" og samtidig hjælpe dig med at få dine billeder højt på relevant #hashtag. Det vil medføre en
række andre ting, der vil gøre dig eksponeret for meget mere trafik på din profil, det vil enten øge dit salg eller have en stor stigning i konverteringen til det, du ønsker at opnå på Instagram.

Det er ikke den eneste måde at få flere følgere på, men det er en meget effektiv måde.

Tjek også vores Instagram likes ud!

Hvordan køber jeg følgere på Instagram?

Køb Instagram følgere HER!

Hvad skal jeg give?

Du behøver ikke at angive andet end dit brugernavn. Vi opbevarer ikke din faktureringsadresse efter din ordre, og den slettes automatisk - medmindre du vælger at oprette en bruger.

Kan jeg købe hvor mange følgere jeg vil til instagram?

Ja, det er helt op til dig, hvilken mængde du vælger at købe. Til gengæld anbefaler jeg, at du har en organisk vækst, og hvis du er bange for, at der kommer for mange på én gang, kan du altid sende os en mail og spørge, om vi kan give dig lidt og lidt.

Hvorfor er det klogt at købe instagram følgere?

Der er mange grunde til at købe følgere på instagram.

- Øget vækst

- Hurtig vækst

- Mere tillid fra andre brugere

- Sikker og anonym

Er nogle af grundene - og det er simpelthen billigt!

Burde jeg købe likes?

Du kan også købe likes, hvis du vil. Du bør have 100 likes for hver 1000 følgere, for at din bruger ser naturlig ud.

Er det sikkert?

Det er 100 % sikkert, og ingen er blevet forbudt. Vores følgere er ægte, med billeder og autentiske.

Hvor ofte skal jeg købe?

Du bør købe så ofte, du har brug for. Lav din egen research, og find ud af, hvor mange følgere du ønsker at stå tilbage med - og brug cirka 1 måned på at komme til slutningen af ​​målet.

Er det tilladt at købe følgere?

Ja, det bryder ikke dansk lov at købe følgere. Det er simpelthen en service, der får andre mennesker til at følge dig tilbage.

Må jeg betale for følgere?

Ikke nødvendigvis. Vi har mange blogindlæg om, hvordan du øger din trafik til din(e) instagramkonto(r) på en nem måde. Gå til vores blog, og find gerne et indlæg, der passer til dine behov.