Her kan du købe automatiske instagram likes, se på vores pakker og vælge den, der passer passer dig best:

 • finn pakken med instagram likes

  Find din pakke

  Når du har valgt det ønskede antal likes, skal du indtaste dit brugernavn. Efter dette skal du fuldføre din ordre

 • aktivere auto likes

  Aktiver Auto Instagram Likes

  Når vi aktiverer autolikes på Instagram, behøver du ikke gøre andet end at poste billeder - og dine likes sendes automatisk til dig i 30 dage.

 • Vekst med instagram likes

  Se din utrolige vækst

  Nu skal du bare læne dig tilbage, poste billeder og se din utrolige vækst. Vidste du, at vi også giver dig likes på dine sidste 3 billeder?

Køb Automatiske Likes på Instagram

Kjøpe automatiske Instagram likes

Kjøpe automatiske Instagram likes

Hvordan fungerer den automatiske likes-proces? Det er lidt anderledes end vores andre engangsbetalingsløsninger. Du vælger den pakke, der passer dig bedst, til dine behov. Efter at have valgt pakken, gennemgår du betalingsprocessen – og skriver til sidst dit brugernavn. Herefter sender vi nye likes på hvert nyt billede, der bliver lagt op i en hel måned. Du vælger, om du vil fortsætte med tjenesten eller ej.

 • Hvorfor er det viktig å kjøpe instagram likes?

  Hvis du har mange følgere, og du gerne vil have flere likes på dine billeder, er en af ​​de nemmeste muligheder at købe likes på instagram. Det er vigtigt, at det ser godt ud med antallet af følgere du har, og antallet af likes du har på dine billeder. Køb ikke de største pakker uden at have mange følgere.

  Du kan købe Instagram følgere her 
 • Jeg er overbevist om, hvordan kan jeg købe Instagram Likes?

  Du vælger den pakke du vil bruge, og så skal du skrive i feltet ved check-out dit @brugernavn, efter du har gjort det udfylder du de resterende oplysninger vi skal bekræfte. Så vælger du betalingsløsningen, og i sidste ende skal du bare vente på dine følgere. Det kan tage op til 24 timer, hvis du vælger at bruge en af ​​de større pakker.

 • Hvorfor skal jeg bruge dig?

  Hos os får du følgere fra en dansk virksomhed, og hovedsageligt hvis du ikke køber hos os, skal du købe fra en udenlandsk virksomhed. Du får hjælp af os med support, vi svarer dig på dansk, og du er langt sikrere at købe hos os end nogen anden!

 • Du har ikke den pakke, jeg har brug for?

  Er du stor på Instagram? Har du brug for en større pakke? Så kontakter det bare os, så vi vil skræddersy din pakke. Vi behøver kun at kende det beløb, du har brug for, før vi giver dig et forslag til en pakkepris. Indtast venligst din e-mail-adresse og send os en e-mail - større pakker går også ud i prisen.

  Kontakt os her 
 • Er denne automatiske likes?

  Nej, det er ikke som nogen anden leverandør, der sender likes på et og et billede. Vi sender likes på hvert billede, du optager, så du ikke behøver at gøre brug af forskellige leverandører. Der er kun 1 betaling i måneden, og du kan vælge, om du vil fortsætte efter at du har forsøgt.
  Er du usikker på, om du vil prøve? Kontakt os venligst for en testpakke.

 • Skal jeg have offentlig instagramprofil?

  Du skal. Vi kan ikke sende dine nye likes på dine billeder, medmindre din profil er offentlig. Efter bestilling er det vigtigt, at du har din profil åben for alle, så vores team kan sende dine likes automatisk til dig efter det.

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Hvad skal jeg gøre, før jeg køber?

Det vigtigste for dig, når du vælger at købe en Instagram-pakke, er at vide, hvor mange følgere du har. 1.000 likes, mens du kun har 100 følgere ser oftest ikke så godt, og derfor er det vigtigt for dig at købe en del procent af dine følgere. Hvis du har meget små følgere, kan det betale for at købe lidt mindre likes - og så køb nogle flere følgere. Og til sidst kan du hellere købe en større pakke, der passer dig bedre!