Blog

5 ting du kan gøre for: gå viralt på Tiktok!

Det første du bør vide er, at alle på Tiktok, i sin nuværende algoritme kan gå viral på FYP. Der er ingen begrænsninger på din konto er ny, antallet af tilhængere, du har, eller hvis du køber tilhængere.

Det vigtige aspekt er at finde ud af, hvilken niche du optager i, og at hvis den video gør det godt i din niche på en sådan “test” gruppe, vil du teste din video – algoritmen vil hovedsagelig vise det til mere og mere. Da det er sådan, kan du forestille dig, at du kender efter en kort tid, hvis du vil gå rigtig viral, eller hvis der kun er en lille gruppe, der vil se.

Okay, skal vi se på, hvordan man går viral?

 • Start din video med et bang!
  På Tiktok har du kun encoder til nogen, i et par sekunder, før de kan vælge at gå videre. Start videoen med et godt tempo, brug dig venligst og vær livlig. Når niveauet er indstillet, så prøv at opretholde dette indtil slutningen af ​​videoen!
 • Når du vælger længden af ​​videoen, skal du lade den være så kort som muligt!
  Medmindre du har brug for et langt minut og ved godt, hvad du skal bruge i minuttet – Prøv at bruge mindre tid på din video, så det er kort. Det følger den bedste praksis, jeg har dækket på et andet blogindlæg!
 • Brug trends i musik og eller “lyde”
  Det er en del af algoritmen, som du bruger lyde bekendt med andre. Selvom du trykker på lydstyrken på 0, skal du bruge Tiktok-lyd til at finde ud af, hvem der kan lide disse videoer. Find en lyd nichet din bruger og brug den!
 • Få Tiktok Followers.
  Hvis det går lidt overraskende at gå viral, kan du altid købe Tiktok tilhængere. Disse følger vil hjælpe dig med at gå viralt til Tiktok, eller hjælpe dig med at få en tilhængerbase. Når du køber tilhængere, vil andre se, at du har en stor tilhængerbase og har større tillid til dig! Køb Tiktok følgere her!
 • Få ens, være hadede eller fortælle noget bare?
  Sidste tip vil gå inden for, at du bare skal gøre nogle af disse 3 ting, så længe du opretter nogen følelse på dine seere, vil de sandsynligvis se din video. Du skal altid være klar til online rolle, og så skal du

Hvis du bruger disse tips flittigt, så vil du uden tvivl øge din forpligtelse omkring din Tiktok-bruger. Hvis dit mål er at gå viralt, så vil disse tips utvivlsomt hjælpe dig yderligere!

Skriv et svar