Blog

Hvordan man får likes til Tiktok videoer?

Sådan får du likes i Tiktok er et spørgsmål, man spørger. Her kan du læse om enkle foranstaltninger og greb, du skal gøre før og efter – så du kan tage enkle trin for at øge trafikken på din Tiktok-bruger.

– enkle og korte videoer

I de fleste videoer er der også en hvile, at de korte videoer er dem, der gør bedst. De ses ofte flere gange (så længe de er godt lavet) og ligesom mere. Der er en mindre investering for det store flertal og se på din Tiktok video, hvis det er kort, end hvis det er langt og noget kedeligt.

Find en unik niche

Det er lettere og kommer til dine videoer, hvis konkurrencen ikke er så stor. Du vil finde en unik niche, som ikke har for stor konkurrence, så du kan øge dine likes på dine videoer, for at være informativ og skabe værdi for dine Tiktok-brugere.

Følg trendene

Og altid være en af ​​de første til at følge trendene, er et stort plus! Tiktok flyver forbi, og tendenser kommer hele tiden – være først ud og gå ind i nye likes!

Send mere og videokvalitet

Hvis du optager flere videoer, er der mulighed for at øge du Tiktok tilhængere eller tiktok kan lide– I langt større grad. Det er vigtigt at skrive flere gange om ugen og lade algoritmen flytte. Du behøver ikke nødvendigvis at slette de dårlige videoer, det kan være, at de rammer humor i nyere tid! Algoritmen fungerer på en underlig måde, så selvom en video ikke gør det godt lige nu, betyder det ikke, at det ikke vil gøre det bedre i fremtiden.

Videokvalitet er vigtig, ved hjælp af 16: 9 format, så videoen passer til en telefon er utrolig vigtig – brug alle de værelser, du får! Hvis du bruger pc eller andre værktøjer, der kræver flytning, skal du huske at du ikke vil miste din god kvalitet. Det er vigtigt for dig at begge have høj kvalitet, mens de har korte og informative videoer, der dækker hele skærmen!

Vil du benytte dig af Køb Tiktok Likes – Så har du mulighed for her!

Skriv et svar