Blog

Hvordan slette din Tiktok bruker (2022)

Det er ingen tvil at disse gratis sosiale mediene er gøye, men de suger ut all tid og energi.
Utenom alle fordelene du får av å ha sosiale medier, og å være aktiv på TikTok så har dette også et negativ aspekt ved seg – og det kan være en grunn for å ønske å slette din TikTok bruker.

 

Det er en rekke grunner for å slette en Tiktok bruker. Det kan være ønskelig å slette din brukerav grunner som at det bruker mye tid, ønsker å være mer privat eller kun rett og slett ha litt fred.

Uansett hva du kunne tenke deg grunnen er, så vil prosessen være den samme og du kan bli kvitt din Tiktok bruker relativt enkelt.

I dette blogginlegget skal vi vise deg hvordan du sletter din Tiktok bruker, steg for steg.

Hva vil skje hvis du sletter din TikTok bruker?

Det er mange ting som kan skje med din profil, så før du vurderer å slette din Tiktok bruker er det noen ting du bør vite.

  • Når du først sletter din bruker, vil dine videoer, innhold, annet informasjon bli helt slettet fra Tiktok. Men Tiktok lar deg laste ned vidoer, så hvis du ikke vil miste de så har du muligheten til å beholde disse.
  • De vil slette alt du har gjort på Tiktok, fra meldinger til all annen kommunkasjon. Men de vil være tilgjengelig for andre brukere du har delt denne informasjonen med.
  • Tiktok lar kontoen din leve i 30 dager, før de fjerner den permanent. I mellomtiden kan du reaktivere kontoen din om du ønsker.

Dette er de få tinga du bør vite, før du sletter din Tiktok bruker. La oss gå videre til hvordan du faktisk sletter brukeren.

Hvordan slette din Tiktok bruker på Iphone eller Android?

Uansett om du bruker mobil, pc eller en ipad så er det relativt enkelt å slette din Tiktok bruker. Så vi skal gå gjennom steg for steg, hvordan du skal slette din bruker.

– Trykk på din profil nederst til venstre.

– Finn frem til “brukerinstillinger/manage account”

– Velg slett alternativet

– Bekreft at du ønsker å slette din Tiktok bruker med å godkjenne

Det er relativt enkelt, og nå har du fullført alle stegene du trenger for å slette en Tiktok bruker.

Hvor lang tid tar det ca å slette en Tiktok bruker?

Det er en prosess som starter etter du har begynt å slette din Tiktok bruker. Etter du har fulgt disse stegene skal det være gjort relativt enkelt, og Tiktok vil se og prossesere ditt ønske.

Utenom dette, så vil Tiktok også gi deg 30-dagers kall det angrefrist som du kan reaktivere.

Hvorfor sletter noen Tiktok brukerene?

Noen ganger syns folk det er vanskelig å få taki Tiktok følgereog da velger de å benytte seg av å måtte avslutte hele sin Tiktok bruker. Det finnes mange metoder om hvordan du får flere tiktok følgere, og i det vi har lenket til har vi skrevet et omfattende blogginnlegg om hvordan man gjør dette.

Noen syns også det er vanskelig å få Tiktok likesog det kan være også en av grunnene. Uansett så er dette ting vi tilbyr, og en mulighet til å øke din synlighet.

Hvorfor kan jeg ikke slette min Tiktok bruker?

Det kan være at din kontakt informasjon ikke er opppdatert, da er det viktig at du sjekker dette. Finn ut om din informasjon stemmer overens, legg deretter til mobil eller e-mail og følg de stegene over i innlegget.

Det kan også være at det er din Tiktok app som er ødelagt. Det kan være en enkel løsning og slette appen og laste ned på nytt, deretter slette din Tiktok brker.

Konklusjonen i å slette din Tiktok bruker

Det er absolut muligt at slette din Tiktok-bruger, og det er gjort ret nemt at gøre dette. Bare vær forberedt på at slippe af med appen, hvis du skifter mening, har du 30 dage til at fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *