Køb Likes på Tiktok

Her kan du se på våre Tiktok. likes pakker, se hvilken pakke som passer deg best!

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Hvordan kjøpe Tiktok Likes

Gjør din research og finn ut hvilken pakke som passer deg best. Det er viktig at du finner ut hvor mye innhold du legger ut, og hvor mange interaksjoner du trenger. Å kjøpe likes i motsetning til følgere, så tenker man må antall videoer og antall views man har.

Antall likes du har beregnes ofte av antall views du har. Se på dine views, og sjekk ut hva du tror er den pakken som passer deg best!

 • Er det noe fordeler å kjøpe Tiktok likes?

  Du kan uden tvivl få mange fordele ved at købe likes. Ved flere lejligheder er der købt likes, og så er kunderne vendt tilbage igen grundet øget engagement i deres bruger. Det anbefales at købe det til dine gode videoer, så de gør det endnu bedre!

 • Jeg er overbevist, hvordan køber jeg tiktok-likes?

  Du vælger din pakke og hvad du vil bruge, vi sender likes til din seneste video, medmindre du indtaster noget andet på din note. Når du har købt dine likes, kan du bare vente og nyde!

 • Jeg er tilfreds med købet, kan jeg købe igen?

  Det er helt op til dig, hvor mange gange du vil købe og bruge en pakke. Der er heller ingen begrænsninger for køb for en virksomhedskonto. Som et forslag ville jeg have købt en lignende pakke til de fleste af dine videoer.

 • Vil jeg bli bannlyst?

  Ingen. Vi bruker kun de beste tjenestene, slik at din profil er trygg. Det er ekte brukere som kommer inn på profilen din og legger til likes. Din konto er helt trygg hos oss. Det er ingen regelverk mot kjøp av likes eller følgere, så brukeren din er helt trygg.