Blog

Sådan slettes din Instagram Bruger – 2022

Sådan slettes din bruger på Instagram, i 2022

Instagram som de største teknologiske virksomheder skjuler ikke hemmeligheden, at de tager sig af dine cookies og desuden kan sælge dem yderligere.

Det har også været kendt, at der har været adgangskodelækage, og der er ting, der kan stride imod, hvad du vil vise dig på internettet.

Hvis du ikke er tilfreds med nummeret Tilhængere du har på dit instagramOg at du ikke har været udsat nok, så tror du måske det.Du vil måske ikke dele så meget længere? Så kan det være, at du vil deaktivere din bruger, eller måske slette din bruger helt permanent. På denne artikel vil vi gå igennem hele processen om Sådan slettes din Instagram-bruger.

Deaktivering af vs. sletning? Hvad du bør vide

Du kan enten Slet eller deaktiverer Din konto, det er helt op til dig, og det er helt op til din præference.

Deaktivering af brugeren

Deaktivering af din Instagram-bruger er kun midlertidig og ikke så permanent som sletning. Ved en deaktivering af din Instagram-konto, så vil billeder, bruge, tilhængere og alt vil følge, men det vil kun væreskjultog ikke slettet. Hvis du vil have din bruger, kan du nemt logge ind igen.

Slet bruger

Sletning af din bruger er helt permanent og vil ikke være mulig og igen. Når du sletter din konto, vil alle cookies samtidig blive slettet som billeder, tilhængere osv. Slettes for hele tiden. Du vil ikke være i stand til at genåbne dette, og hvis du forsøgte at logge igen, vil det ikke være tilgængeligt. Skulle du i formodningen skifte mening, så kan hverken dig eller andre gøre brug af dit gamle brugernavn.

Deaktivering af din Instagram-bruger

Du kan ikke deaktivere Instagram på appen, det skal ske over en webbrowser på enhver telefon eller pc / Mac. Vil du kun tage at tage en pause, Du kan følge disse trin.

  1. På Instagrams side, Log ind og tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk på Rediger bruger / Rediger profil og rul ned til “Midlertidigt sæt min brugerpause”
  3. Du bliver spurgt, hvorfor du vil sige, vælg din grund.
  4. Genindtast kodeord
  5. Nu er din bruger deaktiveret. (Du kan kun gøre dette en gang om ugen).

Voila, du har nu deaktiveret din bruger og kan genaktivere den ved at logge ind igen.

Sådan slettes din Instagram-bruger

På samme måde som deaktivering af Instagram-brugeren kan det kun ske via en webbrowser på enten telefon eller pc / Mac og kan ikke gøres via appen! Dette er en mere Permanent løsningOg hvis du gør det, så kan du ikke få din bruger igen.

  1. Log ind på din bruger på Instagrams side
  2. Gå til “Slet din bruger” side, og gå ned og giv din grund til at du vil forlade Instagram
  3. Indtast dit kodeord, og at du vil slette din bruger permanent.
  4. Din Instagram-bruger er nu slettet

Andre metoder til at øge trafikken til din Instagram-konto

Hvis du vil kunne tage et sidste slagtilfælde for at holde din bruger, eller du føler, at du har arbejdet meget med din bruger, men ikke havde nok betaling. Der er andre løsninger, hvis du føler, at du sidder fast.

hvis du Køber tilhængere på Instagram –

Så kan det være den eksponering, du ønskede før.Køb Instagram Followers.Hvis du har haft det svært at øge trafikken på din bruger. En stor tilhængerbase vil få andre til at se, hvad du har at tilbyde og kan hjælpe en større profil.

Hvis der på den anden side køber på Instagram –

Så det kan også være en meget god måde at øge din trafik på. hvis du Køber kan lide på InstagramSå du har også en meget god måde at få et indlæg til at være den øverste post på en #hashtag. Det vil gøre dit billede at blive set af mere, og uden tvivl hjælper dig med at få flere tilhængere og kan lide på din Instagram-profil.

Men hvis du vil slette din bruger endnu, så har du lært, hvordan du gør det under dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *