Blog

Hvordan gå live på TikTok (2023)

Hvordan gå live på TikTok - (2023)

Vil du vide, hvordan du kan gå live på TikTok?

Eller måske er du interesseret i, om det er muligt at gå live på TikTok uden at have 1000 følgere? Du kan faktisk købe 1000 TikTok følgere her. I dette indlæg vil du få svar på alt dette. At gå live på en platform som TikTok betyder, at du kan vise dine følgere den autentiske og ufiltrede version af dig selv. Det er en chance for at forbinde med dit publikum i realtid, engagere dig med kommentarer og spørgsmål, og have sjove samtaler.

I denne guide vil vi vise dig, hvordan du kan gå live på TikTok og interagere med dit publikum. Så lad os dykke ind og udforske den spændende verden af TikTok Live!

Hvad er TikTok Live?

TikTok Live-sendinger er normalt korte og indeholder meget informativt, nyttigt og nogle gange sjovt, uformelt indhold. Populære brands på TikTok bruger Live-funktionen til at promovere deres produkter og dele demo-videoer eller tutorials. Ligesom på Instagram og Facebook Live er TikTok Live også en populær måde at kommunikere med fans på. Med TikTok Live kan du opbygge tillid, give træning til dine følgere og øge engagementet.

Hvem kan gå live på TikTok?

Du skal opfylde visse krav for at få adgang til TikToks live-funktion, men belønningerne er det værd. Alle, der er mindst 16 år og har over 1000 følgere på TikTok, kan gå live. Hvis du ikke opfylder disse kvalifikationskrav, vil du ikke have adgang til TikTok Live.

Hvordan går man live på TikTok (fuldstændigt opsett)

Hvis du opfylder kvalifikationskravene for at gå live på TikTok, skal du følge de nemme trin nedenfor for at starte direkteudsendelsen:

Trin 1: Åbn TikTok-appen på din enhed.

Trin 2: Tryk på plus-tegnet (+) ikonet eller Opret-ikonet nederst på TikTok-startskærmen.

Trin 2: Tryk på plus-tegnet (+) ikonet eller Opret-ikonet nederst på TikTok-startskærmen.

Trin 3: Nu, nederst på skærmen, svejp mod venstre for at finde Live-knappen.

Trin 4: Vælg et billede til live-sendingen og skriv en titel til direkteudsendelsen.

Trin 4: Vælg et billede til live-sendingen og skriv en titel til direkteudsendelsen.

Trin 5: Når du har valgt billedet og titlen, trykker du på “Gå live”-knappen for at starte sendingen. TikTok vil starte direkteudsendelsen efter en tælling på tre.

Trin 5: Når du har valgt billedet og titlen, trykker du på "Gå live"-knappen for at starte sendingen. TikTok vil starte direkteudsendelsen efter en tælling på tre.

Trin 6: Under direkteudsendelsen kan du vende kameraet, tilføje effekter og filtrere kommentarer ved at trykke på knappen med tre prikker.

Trin 7: Når du er færdig med live-sendingen, kan du afslutte strømmen ved at trykke på X-knappen øverst til venstre på din skærm.

Hvordan man bliver så berømt som Charlie Damelio?

4 tips til at streame live på TikTok som en professionel

At gå live uden at vide, hvordan man gør det ordentligt, kan være en ulempe for indholdsproducenter. Trods alt kan man altid lave fejl. Så hvis du er ny på TikTok og ikke ved, hvordan man kan gå live på TikTok som en professionel, er her nogle tips, der kan hjælpe dig.

Planlæg indholdet på forhånd

Det er afgørende at sætte mål og ideer for indholdet på forhånd for at sikre, at TikTok Live går efter din plan for sociale medier vækst. Uden en plan for indholdet kan du bomme stort under live-sendingen og gennemføre en ubehagelig og mislykket session.

Promover din live-sending

Promover din live-sending i forvejen for at friste dit publikum. Du kan lave TikTok-videoer om din live-sending på forhånd for at tiltrække dine følgere. Brug også andre sociale mediekanaler for at informere folk om den kommende live-sending og markedsføre den på tværs af kanaler. At lave en flerkanals post er en anden god måde at bygge op spændingen omkring TikTok Live på.

Gå live på det rigtige tidspunkt

Før du starter en TikTok Live-sending, skal du finde ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt. At vide, hvornår du skal gå live, hjælper dig med at nå din målgruppe. Det betyder, at du før du går live, skal notere, hvornår dine følgere er mest aktive på TikTok. For at gøre dette, skal du tjekke fanerne under TikToks analyseafsnit. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvornår dit publikum er mest aktivt. Og brug denne information til at planlægge næste TikTok Live-sending.

Sæt en passende scene op

Intet ødelægger en live-sending mere end en dårlig sceneopsætning. Hvis du vil se professionel ud på TikTok Live, skal du fokusere på omgivelserne. Sørg for at sætte live-sendingen op i et rent og organiseret område. Brug altid naturligt lys eller en ringlys af god kvalitet for at undgå dårligt lys. Før optagelserne skal du sørge for, at alle er klar over TikTok Live hjemme hos dig. Høj baggrundsstøj er trods alt det sidste, du vil have, mens du filmer en TikTok Live-sending. Sådan får du flere tiktok-likes!

Kan du gå live på TikTok uden 1000 følgere?

Nej, du kan ikke gå live på TikTok uden 1000 følgere. Der er dog mange rygter på internettet, som hævder det modsatte. Du kan finde reels eller artikler med tricks om, hvordan du kan gå live på TikTok uden 1000 fans. Men vi støtter ikke sådanne påstande. Et sådant påstået trick indebærer at rapportere til TikTok-supportteamet, at du tidligere har brugt TikToks Live-funktion, og gerne vil have den funktion tilbage. Nu svarer TikToks serviceteam tilsyneladende på denne anmodning.

Men i virkeligheden virker dette trick ikke. Du skal øge antallet af følgere for at få Live-adgang organisk.

4 TikTok Live-ideer til at engagere dine følgere

Nu da du har alle tipsene om, hvordan du kan gå live på TikTok, lad os lære, hvordan du kan arrangere en engagerende TikTok Live for dine følgere. Ved at bruge de seneste trends og interesser hos dine følgere, kan du sende sjove live-udsendelser på TikTok.

Her er nogle flere ideer til TikTok Live, som kan hjælpe dig:

Arranger en spørgsmål og svar-session

Uanset om det er nyt eller gammelt, vil dine følgere altid være nysgerrige på dit brand eller dit indhold på TikTok. Så du kan lejlighedsvis arrangere en “spørg mig noget” eller en spørgsmål og svar-session på Live for at åbne op for dine følgere. Ved at besvare brændende spørgsmål fra dine følgere kan du opbygge et mere loyalt forhold til dem.

Vis bag kulisserne på Live

Uanset hvilket slags indhold, du publicerer på TikTok, er det en perfekt idé at vise, hvad der sker bag kulisserne på Live. Bag kulisserne-indhold vil hjælpe med at øge interessen hos dine følgere. De vil få mere at vide om dig. Og til sidst vil det opbygge enorm tillid hos dine følgere. For eksempel, hvis du laver dansevideoer på TikTok, kan du dele bag kulisserne-klip om, hvordan du koreograferer dansetrinene eller sjove øjeblikke, mens du øver på dansen.

Del tutorials

Alle elsker korte og handlingsorienterede træningsvideoer. Så du kan arrangere en live, hvor du viser en kort og enkel tutorial. Træningsvideoen kan handle om en produktpræsentation eller et trick, dine følgere skal lære, eller det kan være en specifik tutorial om dit produkt. Arranger interviews og samarbejder Nå ud til en bred vifte af publikum ved at samarbejde med andre TikTok-skabere. Under samarbejdet kan du tage interviews og tale om…

Skriv et svar